Picknick & Afhaal

We openen ons theetuinseizoen 2021 naar verwachting eind mei/begin juni, houd onze website in de gaten. We zijn op dit moment nog druk bezig met het verbouwen en uitbreiden van o.a. ons terras, ook met 2e toilet zodat we straks meer gasten kunnen ontvangen op een verantwoorde en veilige manier. Tot die tijd zijn we gesloten, ook voor afhaal/picknick. Rustpunt ook gesloten. We hopen jullie binnenkort te verwelkomen in onze vernieuwde theetuin, dan gaan we weer knallen! :)
___________________________________________________

A F H A A L  &  P I C K N I C K   2020
Omdat onze afhaal & picknicktassen zo’n groot succes waren tijdens de coronasluiting, bieden we dit, nu ons terras weer open is, extra aan naast de normale menukaart. Afhalen kan in principe tijdens onze openingstijden, maar voor grotere bestellingen kunnen we meestal doordeweeks wel een uitzondering maken. Vraag naar de mogelijkheden.

PC: KLIK OP DE MENUKAART VOOR EEN VERGROTING (en vervolgens op het vergrootglas)WINACTIE!
Maak onderweg een foto en plaats hem op Instagram of Facebook met de hashtag #mijnpicknickplek en maak kans op een huisgemaakt bloementaartje voor 4 personen! Elke maand een winnaar :) Als je de speurtocht gaat doen, kun je ook thuis op de achterkant van je picknicktas een tekening maken en ons een foto ervan sturen. Dan maak je ook kans op de taart! Bonuspunten als je beide doet natuurlijk :) Kijk hier voor de deelnemers van de afgelopen periode.

Neem contact met ons op via mail/telefoon/Facebook/InstagramKijk op Facebook/Instagram voor meer foto’s!

Comments are closed.