Cadeautas

Cadeautas ‘Theetje-Thuis-Tas’
Zoals je op de pagina Picknick & Afhaal kunt lezen, doen we in coronatijd aan afhaal. We hebben een speciale afhaalmenukaart samengesteld met allerlei lekkers.

Ondanks alles is er soms natuurlijk ook wat te vieren! Zoals een verjaardag of het behalen van een diploma of misschien wil je iemand bedanken. Voor al dat soort gebeurtenissen kon je normaal gesproken een high tea reserveren en versierden we je plekje in de theetuin. Dat kan nu helaas niet… Wat wel kan: geef onze theetuintas cadeau! Een lekker verwenpakket met allerlei lekkers voor thuis.

Scroll verder voor meer info, hoe je kunt bestellen en foto’s!

BESTELLEN?
Leuk!! Dat doe je zo:
De Theetuintas is gevuld voor 1 persoon. Je kunt hem natuurlijk ook voor meerdere personen bestellen. Maar wil je naast deze tas liever iets anders lekkers meenemen? Dat kan dat natuurlijk ook. Bekijk onze afhaalmenukaart en bestel bijvoorbeeld een goedgevulde (thuis)picknicktas vol met huisgemaakte lekkernijen en nog veel meer. Kids krijgen hun eigen tas met lekkers, inclusief een leuke verrassing. (Dat kun je natuurlijk ook cadeau geven!)

Geef je bestelling door, door contact met ons op te nemen (het liefst telefonisch of via Whatsapp: 06-83539869.) En vergeet niet de volgende info door te geven:
1. Voor hoeveel personen je onze theetuintas bestelt of wat je er verder nog bij wilt bestellen.
2. Wat je mobiele telefoonnummer is.
3. Of er eventuele dieetwensen zijn. (De theetuintas kunnen we ook notenvrij aanbieden.)
BEDANKT! :)

LET OP: afhalen kan alleen tijdens onze afhaaltijden: zaterdag en zondag tussen 10:30-12:30 uur. Houd er rekening mee dat als je de tas niet direct cadeau geeft, je een paar dingetjes even in de koelkast moet bewaren. Goed verstoppen dus, als de ontvanger bij jou thuis woont ;) Wil je liever iets geven waar de ontvanger onderweg van kan genieten? Bestel dan onze picknicktas. De theetuintas is niet geschikt voor een picknick, omdat je de scones thuis nog even warm moet maken en moet smeren.

- We doen niet aan cadeaubonnen, omdat we het te onzeker vinden om in deze tijden iets te beloven dat we misschien niet waar kunnen maken in de toekomst. We zijn een seizoensgebonden horecazaak en zijn niet het hele jaar geopend. Daarom willen we voorkomen dat je bijvoorbeeld pas volgend seizoen terecht kan met een eventueel gekochte cadeaubon. Lekker onze cadeautas bestellen dus :) -

En dan nog een andere cadeautip! Naast de theetuin heb ik een boek geschreven over kamerplanten. Ook leuk om te geven! Het is te koop in de theetuin (gesigneerde exemplaren). Steun je boekhandel en #kooplokaal! Bijvoorbeeld bij Boekhandel Broekhuis. Toch liever online bestellen? Dan het liefst hier :)

tags: cadeaupakket – theetuintas – high tea at home – enschede – afhaal – enschede – twente – usselo – coronaproof

Comments are closed.