Corona

C O R O N A (INCL. NIEUWE REGELS PER 10 AUGUSTUS)

Reserveren?
We zijn een echte thee’tuin’: je kunt alleen buiten op ons terras zitten. We hebben geen binnenruimte. In verband met het coronavirus hebben we iets minder zitplekken dan normaal: ons terras hebben we ruimer opgesteld. Reserveren is in principe niet verplicht (alleen voor grote groepen en onze High Tea en Low Tea), maar wel gewenst. Zo ben je zeker van een tafel en kunnen wij eventuele drukte zoveel mogelijk vermijden/in goede banen leiden. Op zondagen is het het drukst, vrijdagen zijn meestal wat rustiger. Spontaan aanwaaien is dan dus bijna altijd wel mogelijk. Als we volgeboekt zitten, melden we dat hier en ook op Instagram en Facebook.

NIEUWE REGELS PER 10 AUGUSTUS 2020

Welke regels gelden er in de horeca?
Tekst van de Rijksoverheid:
“In restaurants, cafés en op het terras, binnen en buiten, houden gasten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (tenzij ze uit 1 huishouden komen), hebben ze een vaste zitplaats en worden hygiënemaatregelen nageleefd. Binnen in restaurants en cafés heeft iedereen een vaste zitplaats. Uiteraard houdt iedereen 1,5 meter afstand.”

Coronaproof?
Op ons terras staan onze tafels en stoelen op 1,5 meter afstand van elkaar. Kom je uit hetzelfde huishouden en wil je dichter bij elkaar zitten, dan kan dat uiteraard. Na elk gebruik desinfecteren wij onze tafels en stoelen. Ons toilet maken we een aantal keren per dag schoon. Gebruik van onze desinfectiealcohol is verplicht bij binnenkomst. U kunt alleen pinnen bij ons (contactloos en mobiel kan ook), u hoeft niet meer naar binnen om te betalen, dat kan nu buiten. Uiteraard dragen wij handschoenen in de keuken. Het achterlaten van voornaam en telefoonnummer is nieuw per 10 augustus voor eventueel bron- en contactonderzoek (niet verplicht).

Afhaal en picknick
Wil je graag van onze lekkernijen genieten, maar zie je het terras nog niet zitten? We doen ook aan afhaal en picknicktassen!

We vragen u ons niet te bezoeken als u onderstaande klachten heeft.

Comments are closed.