Info

Info  |  Foto’s |  Openingstijden

OP DIT MOMENT ZIJN WE ONS WINKELTJE IN DE PIPOWAGEN AAN HET VERNIEUWEN. DE PIPOWAGEN IS TIJDELIJK GESLOTEN. DE VERKOOP VAN DE LOSSE THEE GAAT WEL DOOR.

Brocante
Welkom op de pagina van ons brocantewinkeltje in Usselo! Nadat we in 2007 ons stalletje hebben omgebouwd tot Bed&Breakfast kregen we de smaak te pakken. In 2010 hebben we onze tuin daarom een make-over gegeven en er een theetuin van gemaakt. Sinds 2012 hebben we er een brocantewinkeltje bij.


Klik hier voor meer foto’s van ons brocantewinkeltje

Pipowagen
In de lente van 2012 zijn we druk bezig geweest om de gekochte pipowagen om te bouwen tot een winkeltje met brocante. Op Hemelvaartsdag 2012 openden de deuren en het was gelijk een groot succes!

Antiek servies en losse thee
In ons winkeltje vindt u kleine meubeltjes, oud servies en antieke en opgeknapte woonaccessoires. Ook verkopen we onze losse theeën, theebloemen, theeaccessoires etc. U kunt bij ons ook terecht voor cadeautjes.

Open
De openingstijden van het winkeltje zijn gelijk aan die van de theetuin. In de herfst en in de winter is het winkeltje op afspraak geopend. Neem hiervoor contact met ons op. Onze Bed&Breakfastgasten kunnen de pipowagen uiteraard ook buiten de openingstijden bezoeken. Kijk voor meer informatie bij de openingstijden.

Tot ziens in Usselo!

Comments are closed.