VALENTIJNSDAG

VALENTIJNSDAG 2024

Limited edition
We onderbreken onze winterstop weer even voor de dag van de liefde! Voor Valentijnsdag kun je onze populairste huislekkernijen: scones, weer afhalen voor thuis. En speciaal voor deze mooie dag hebben we limited edition smaken! Alleen nu te bestellen ❤️️ Zie foto! Wie verras jij met wat lekkers om de liefde te vieren? Je geliefde, je oma, die vriendin, je buurman…

Scones
Scones zijn Britse, zoete broodjes die je door midden snijdt en besmeert met clotted cream en een topping. Bij onze Valentijnsscones krijg je naast de cream ook kersenjam en dulce de leche (karamelpasta). Scones zijn bijvoorbeeld heerlijk als ontbijt (romantisch op bed!), maar je kunt ze op elk moment van de dag eten: ook bij de lunch, als tussendoortje, als toetje, bij de koffie/thee, zelfs bij de borrel! Je bakt de scones vlak voor serveren even af, want je eet ze warm (bakinstructie meegeleverd). Ze zijn drie dagen houdbaar. Je kunt ze trouwens ook prima invriezen en bewaren voor later.

Garden of love
Dus… bestel onze huisgebakken liefdesscones nu! Bestel je 2 boxen (dus 12 scones), dan krijg je €2 korting, zie foto! Tijdens het afhalen hebben we weer wat lekkers voor je klaarstaan en onze overkapping kleden we romantisch aan ❤️️

Dieetwensen
De scones zijn vegetarisch. Het is voor ons voor deze afhaal helaas niet haalbaar om rekening te houden met andere dieetwensen. 

Bestellen & Afhalen
Bestellingen ontvangen we bij voorkeur via WhatsApp: 06-83539869. Dat kan t/m zo. 11 feb. Afhalen kan op di. 13 feb. tussen 16:00-18:00 uur. Kun je dan niet? In overleg is afhalen op een ander tijdstip wellicht mogelijk.

Volg onze socials voor meer foto’s, info en acties!

Comments are closed.