Openingstijden

Openingstijden

Theetuin
De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst* open op:
- vrijdag*: 12:00 – 17:00 uurLAATSTE DAG: 7 OKT.
- zaterdag*: alleen op afspraak voor groepenZAT. 8 OKT. NIET OPEN
- zondag*: 12:00 – 17:00 uur LAATSTE DAG: 9 OKT.
*THEETUINSEIZOEN 2022
We sluiten ons seizoen af op zondag 9 oktober. Wil je nog langskomen dan is die dag dus de laatste kans dit jaar :)  Tijdens onze winterstop gaan we weer afhaalmiddagen organiseren. De volgende is met kerst, klik hier voor meer info!

Theetuinseizoen
Zodra het lenteweer iets stabieler is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina op deze website in de gaten of Facebook of Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart tot ~oktober* geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.
* Van 24 okt. t/m 31 okt. 2022 is ons Rustpunt gesloten vanwege (voorbereidingen van) ons Halloweenevenement Spooky Sunday.

Volg ons op social media!

Comments are closed.