Openingstijden

Openingstijden

Theetuin
De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst* open op:
- vrijdag: 12:00 – 17:00 uur – LAATSTE DAG: 7 OKT.
- zaterdag: alleen op afspraak voor groepen – ZAT. 8 OKT. NIET OPEN
- zondag: 12:00 – 17:00 uur LAATSTE DAG: 9 OKT.
*THEETUINSEIZOEN 2022
We sluiten ons seizoen af op zondag 9 oktober. Wil je nog langskomen dan is die dag dus de laatste kans dit jaar :)   Mocht het regenen dan kun je onder onze overkapping of veranda zitten of in ons prieeltje of in de pipowagen. Als je gereserveerd hebt, dan zorgen we altijd voor een droge plek in onze tuin. Voor de wat frissere dagen hebben we heaters en dekentjes. Een tafel reserveren is in het najaar niet nodig, tenzij je voor onze High Tea of Low Tea gaat of met een groep wil komen. Een plek reserveren als je van de kaart wil bestellen mag natuurlijk wel. Reserveren kan via 06-83539869, ook WhatsApp.

Theetuinseizoen
Zodra het lenteweer iets stabieler is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina op deze website in de gaten of Facebook of Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart tot ~oktober geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.

Volg ons op social media!

Comments are closed.