High Tea

HIGH TEA

Als je niet kunt/wil kiezen van onze menukaart, reserveer dan lekker onze High Tea! Dan krijg je een proeverij van onze populairste lekkernijen.

Onze High Tea (€24 p.p. te reserveren vanaf 2p.) bestaat uit een etagere met 11 verschillende lekkernijen per persoon, een mix van zoet en hartig, geserveerd in 2 gangen. Je mag o.a. smullen van onze huisspecialiteit scones, je krijgt zelfs verschillende soorten. De rest is een verrassing! Zoals altijd is alles huisgebakken door ons. Natuurlijk krijg je er ook thee bij, onbeperkt zelfs en je mag alle theesmaakjes van onze theetafel proeven!


De lekkernijen bij onze High Tea zijn elke keer anders en dus elke keer een verrassing, daarnaast zijn ze aangepast aan het seizoen. Zo blijft het leuk om vaker langs te komen en te genieten van onze High Tea :)

Reserveren
Onze High Tea is alleen op reservering mogelijk voor minimaal 2 personen en kost €24 p.p. Wij houden in principe geen eindtijd aan voor onze High Tea (los van onze sluitingstijd ;) ), maar op drukke dagen kan het soms zijn dat we dat wel doen. Dan hoor je dat tijdens het reserveren en dan houden we alsnog een minimum van 2,5 uur voor je aan. Reserveren kan via 06-83539869 en kan ook via WhatsApp. Mailen kan ook: info@deoalezessprong.nl. Of stuur ons een bericht via onze socials, zie hieronder.

Klik hieronder voor meer info over:
- Onze hele menukaart
- Onze openingstijden
- Arrangementen voor groepen
- Speciale versies van onze High Tea, zoals onze Harry Potter High Tea!

Volg ons op social media!

Comments are closed.