Openingstijden

Openingstijden  Adres & Telefoon  Menukaart

Openingstijden

Theetuin 

SEIZOEN 2024 nog niet begonnen. We beginnen meestal eind april/begin mei, maar dat ligt elk jaar aan het weer, dat kunnen we pas 2/3 weken van tevoren bepalen. Eind maart/begin april komt onze nieuwe menukaart online, bepalen we welke dagen we open zijn en vanaf dan nemen we reserveringen aan voor het nieuwe seizoen.

De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst open. In de herfst- en winter is de theetuin incidenteel geopend voor afhaaldagen. Volgende: VALENTIJNSDAG. Klik hier voor meer info.

Theetuinseizoen
We zijn een echte thee’tuin’ en hebben geen binnenruimte. Zodra het lenteweer iets stabieler is en er geen nachtvorst meer is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten of Facebook of Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart/april tot ~oktober geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.

Bed & Breakfast
De B&B is 7 dagen in de week geopend. Neem voor reserveringen contact met ons op.

Volg ons op social media!

Comments are closed.