Openingstijden

Openingstijden 2023

Theetuin – SEIZOEN 2023 AFGESLOTEN OP 1 OKTOBER

De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst open. Seizoen 2023 afgelopen. In de herfst- en wintermaanden incidenteel open voor afhaaldagen. Eerste afhaaldag: SINTERKLAAS 2023, klik hier voor meer info.

Theetuinseizoen
We zijn een echte theetuin en hebben geen binnenruimte. We hebben buiten wel overdekte plekken. Als je reserveert, zorgen we altijd voor een droge plek. Zodra het lenteweer iets stabieler is en er geen nachtvorst meer is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten of Facebook/Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart/april tot ~oktober geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.

Volg ons op social media!

Comments are closed.