Openingstijden

Openingstijden

Theetuin

De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst open op:

VRIJDAG 11-17u.*
ZATERDAG elke 1e za. v/d mnd. 11-17u. (volgende: 6 juli) + rest v/d zaterdagen op afspraak voor groepen
ZONDAG 11-17u.*

*LET OP:
- Op weekenddagen kan het druk zijn. Zeker zijn van een tafel? Bel/app naar 06-83539869. Zo. 30 juni hebben we al veel tafels gereserveerd, reserveren voor die dag aanbevolen.

- Op andere doordeweekse dagen kunnen we soms een uitzondering maken voor grote groepen, vraag naar de mogelijkheden.

- Vrijdag 21, zaterdag 22 en zondag 23 juni alleen open voor speciaal event

- Vakantiesluiting: 12 t/m 29 augustus

Theetuinseizoen
We zijn een echte theetuin en hebben geen binnenruimte. We hebben buiten wel overdekte plekken. Als je reserveert, zorgen we altijd voor een droge plek. Zodra het lenteweer iets stabieler is en er geen nachtvorst meer is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina in de gaten of Facebook/Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart/april tot ~oktober geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info. LET OP: ONS RUSTPUNT IS VANWEGE ONZE MAGISCHE MIDZOMERAVONDEN GESLOTEN T/M 24 JUNI.

Volg ons op social media!

Comments are closed.