Info

B&B

Welkom op de pagina van onze Bed&Breakfast in Usselo! Hopelijk kunt u op deze pagina’s vinden wat u zoekt. We beginnen met een klein stukje geschiedenis.


Het stalletje voor en tijdens de verbouwing

De vroegere zessprong
Na jarenlang in Enschede te hebben gewoond hebben we in 2004 besloten te verhuizen naar het platteland net buiten de stad. Op het witte huisje aan de vroegere zessprong (vandaar onze naam, ‘oale’ is Twents voor ‘oude’) viel ons oog. Na de grote verbouwing van het schapen-/ponystalletje in onze achtertuin tot gastenverblijf met een tweepersoonskamer en een luxe badkamer, begon ons Bed&Breakfastavontuur! In 2007 mochten we onze eerste gasten verwelkomen.


Het stalletje anno nu, na de verbouwing

Theetuin & Rustpunt
In 2009 zijn we begonnen met onze theetuin en in 2012 hebben we het uitgebreid met ons Rustpunt (zelfbediening). Klik hier voor de openingstijden van de theetuin. Voor onze gasten in de B&B is het eerste drankje gratis. Buiten openingstijden van de theetuin is ons Rustpunt (zelfbediening) open. U bent ook buiten openingstijden van harte welkom om in onze theetuin te zitten, net als alle Rustpuntgasten. Neem ‘s ochtends uw ontbijt bijv. mee en ga lekker onder de overkapping zitten. Of een ander lekker plekje.

Klik op de verschillende kopjes hierboven of hieronder voor meer informatie over de kamer, de prijzen, de omgeving en de verschillende arrangementen. Kijk ook eens naar de foto’s!

Tot ziens in Usselo!

Comments are closed.