Openingstijden

Openingstijden  Adres & Telefoon  Route  | Links

Openingstijden

De theetuin is in de lente*, zomer en het begin van de herfst open op:
- donderdag*: alleen op afspraak voor groepen
- vrijdag*: 11:00 – 17:00 uur
- zaterdag*: 1e zaterdag v/d maand 11:00 – 17:00 uur, andere zat. alleen op afspraak voor groepen
- zondag*: 
11:00 – 17:00 uur
*THEETUINSEIZOEN 2023
Start theetuinseizoen 2023: nog niet bekend, naar verwachting ergens in april, afhankelijk v/h weer. Wellicht al met Pasen, klik hier voor meer info. Tijdens onze winterstop gaan we weer afhaalmiddagen organiseren. Klik hier voor meer info! Ons Rustpunt (zelfbediening) is weer open vanaf eind maart, precieze datum volgt.

Theetuinseizoen
We zijn een echte thee’tuin’ en hebben geen binnenruimte. Zodra het lenteweer iets stabieler is en er geen nachtvorst meer is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina op deze website in de gaten of Facebook of Instagram!

Rustpunt
Ons rustpunt (zelfbediening) is van ~maart/april tot ~oktober geopend buiten de openingstijden van de theetuin, van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.

Bed & Breakfast
De B&B is 7 dagen in de week geopend. Neem voor reserveringen contact met ons op.

Volg ons op social media!

Comments are closed.