Info

Info  |  Menukaart  |  Rustpunt  |  Foto’s  |  Arrangementen |  Openingstijden

Theetuin
Welkom op de pagina van onze theetuin in Usselo! Nadat we in 2007 ons stalletje hebben omgebouwd tot Bed & Breakfast kregen we de smaak te pakken. In 2009 hebben we onze tuin daarom een make-over gegeven en er een theetuin van gemaakt.

High tea
Je kunt bij ons terecht voor een heerlijk kopje thee, je kiest zelf de smaak bij onze theetafel. Geniet van onze zoete en hartige lekkernijen of kies voor een Afternoon Tea of een Cream Tea. Dan krijg je een etagère met meerdere lekkernijen. Nog uitgebreider kan natuurlijk ook, onze High Tea is vanaf twee personen te reserveren. Kijk voor meer info op onze menukaart.


Klik
hier voor meer foto’s van de theetuin

Groepen en reserveren
Heb je iets te vieren? We kunnen groepen ontvangen tot 30 personen. Neem contact met ons op, dan verwelkomen we jullie graag! Of kijk voor een leuk idee voor een groepsbezoek hier (bijvoorbeeld blauw/roze versierde babyshower high tea’s). Ben je van plan met een groep langs te komen en van de kaart te bestellen, dan horen we dat ook graag van tevoren. Op zondagen kan het druk zijn, wil je zeker zijn van een plekje, bel ons dan even.

Antiek servies
Wij zijn helemaal gek op oud servies, in onze theetuin gebruiken we dus ook alleen maar antiek/oud/vintage/engels servies. Je drinkt dus uit oma’s servies!

 
 
Klik hier voor meer foto’s van de theetuin

Buiten zitten
We zijn een echte thee‘tuin’. Je zit dus buiten. Je kunt wel overdekt zitten, onder onze veranda, overkapping en prieeltjes. We hebben geen mogelijkheid om binnen te zitten. Als je reserveert zorgen we altijd voor een droge plek.

Open
We zijn niet alle dagen open, klik hier voor meer informatie over de openingstijden.

Tot ziens in Usselo :)

Volg ons op social media!

Comments are closed.