VrijdagMiddagFika

VrijdagMiddagFika

Sinds 2022 kun je elke vrijdag tussen 11-17u. naast alles op onze menukaart een extra proeverij bestellen: onze VrijdagMiddagFika! Fika is een Zweeds begrip en benadrukt het belang van een moment van rust, samen met fijne mensen om je heen, onder het genot van zoete lekkernijen en een goede kop koffie. Wij vinden het een prachtig woord en zijn het er helemaal mee eens :)


Vakantiesluiting: week 33 & 34. We zijn dus op vrijdag 16 en 23 augustus gesloten. Op vrijdag 21 juni zijn we alleen open voor onze Magische Midzomerdagen.

PROEVERIJ MET DRANKJE
Wij trekken het ietsje breder: je mag bij de proeverij naast koffie/cappuccino natuurlijk ook kiezen voor een lekker potje thee (je mag zelf smaakjes kiezen bij onze theetafel) of een ander drankje naar keuze. En bij onze VrijdagMiddagFika krijg je natuurlijk iets lekkers om van te smullen: een proeverij van 4 huisgemaakte, zoete lekkernijen. We verklappen niet wat er precies bij zit, dat is bovendien elke week net een beetje anders, zodat het ook leuk is om vaker te doen! Maar oké, 1 lekkernij is geen verrassing… De scone, onze huisspecialiteit, is altijd van de partij.

RESERVEREN?
Reserveren voor onze VrijdagMiddagFika hoeft niet, maar mag natuurlijk wel, helemaal als je zeker wil zijn van een tafel. Bel/app naar 06-83539869.

HIGH TEA
Daarnaast kun je natuurlijk ook van onze kaart bestellen of een van onze Tea’s reserveren. Klik hier voor de menukaart. Onze High Tea is alleen op reservering mogelijk.


Onze VrijdagMiddagFika is elke week anders en elke week een verrassing!

VOLG ONS OP SOCIAL MEDIA VOOR HET LAATSTE NIEUWS EN FOTO’S

 

Comments are closed.